تزیین و طرز تهیه استیک مرغ و گوشت و گوساله کبابی با سس قارچ در فر و ماهیتابه
استیک (به انگلیسی: Steak)، به قسمتی از گوشت راسته گاو گفته میشود که دارای رگههایی از چربی است. این گوشت را یا بر روی آتش کباب میکنند یا در روغن سرخ مینمایند. استیک را معمولاً در کنار سیبزمینی و انواع سبزیجات پختهشده و سالاد سزار صرف میکنند. این غذا از لحاظ طعم شبیه کباب برگ و کباب چنجه میباشد و در کشورهای مختلف نیمکره شمالی به سبکهای متفاوت و متنوع پخته میشود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه استیک مرغ و گوشت و گوساله کبابی با سس قارچ در فر و ماهیتابه در دسته آشپزی (برای ۴ نفر) برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه استیک گوشت خوشمزه
گوشت راسته گوساله
۴۰۰گرم
۷۰۰کیلوکالری
روغن زیتون
۲قاشق غذاخوری
۱۸۰کیلوکالری
سس خردل
۲قاشق غذاخوری
۱۵۰کیلوکالری
سس باربیکیو
۲قاشق غذاخوری
۱۵۰کیلوکالری
سس سویا
۲قاشق غذاخوری
۵۰کیلوکالری
فلفل سیاه و نمک
به میزان دلخواه
۰کیلوکالری
روغن مخصوص سرخ کردن
۴قاشق غذاخوری
۳۶۰کیلوکالری
مواد لازم برای طرز تهیه سس قارچ
قارچ ورقه شده
۲لیوان
۵۰کیلوکالری
شیر
۱لیوان
۵۵کیلوکالری
آرد
۱قاشق غذاخوری
۲۵کیلوکالری
عصاره گوشت گوساله
۱عدد
۰کیلوکالری
فلفل سیاه
به میزان دلخواه
۰کیلوکالری
طرز تهیه استیک گوشت در ماهیتابه
ابتدا تکهای از راسته گوساله را بردارید و به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید. شکل برشها بهتر است از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشد. تکههای برش خورده گوشت را روی تخته گوشت بگذارید و روی آنها کیسه فریزر بکشید سپس آنها را با گوشت کوب بکوبید تا پهن شوند. سپس برشهای گوشت را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در مخلوط روغن زیتون، سس خردل، باربیکیو و سس سویا و نمک و فلفل سیاه قرار دهید تا مزه دار شوند. بعد این برشها را در تابه ای چدنی سرخ و به صورت گرم سرو کنید. برای تهیه سس قارچ ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچها را به آن بیفزایید و بگذارید کمی با هم حرارت ببینند. مخلوط عصاره گوشت گوساله، شیر، آرد و فلفل سیاه را به آنها بیفزایید و بگذارید تا سس روی حرارت کمی غلیظ شود و حباب بزند. در این مرحله میتوانید در صورت تمایل به آن کمی خامه یا کره بزنید و روی استیکهای آماده شده از این سس بریزید و آنها را میل کنید. نوش جان.
انواع استیک
استیک از غذاهای گوشتی است که در میان آمریکاییها طرفداران فراوانی دارد. البته در هر کشوری به شکل خاصی این غذا را تهیه می کنند؛ مثلاً فرانسویها استیکی به نام شاتوبریان دارند که «شاتو» آن به معنای قلعه و «بریان» آن از کلمه بریان شدن گرفته شده است به این ترتیب که گوشتی نسبتاً بزرگ و پهن را گریل میکنند و قسمت انتهایی آن را که باریک تر هم است به صورت برشهای نواری در میآورند و در کنار آن میگذارند به این ترتیب شکل غذا مانند قلعههای قدیمی فرانسوی میشود.ایتالیاییها استیکی به نام «تی بون» دارند که از دو قسمت فیله و راسته تشکیل شده و این دو قسمت با یک استخوان تی شکل از یکدیگر جدا شدهاند، در شهر فلورانس نیز استیکی به نام «فلورانتین» سرو میشود که تکههای گوشت آن را در سرکههای بالزامیک بالای ۴۰ سال میخوابانند
مطالب مرتبط
طرز تهیه تاکو با گوشت ♥ طرز تهیه چیکن استراگانوف با خامه ♥ طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ ♥